Help

Feel free to call us

+32 59 42 55 60

Winkelmandje: 0 items
  Uw mandje is leeg!
  Wenslijstje: 0 items
  Uw wensenlijstje is leeg!

  Schoonheidssalon

  Make-up

  schoonheid, creativiteit, inspiratie en educatie. Hiervoor kan u allemaal bij ons terecht als het gaat over make-up. Wij werken met Make-up Designory. Een cosmeticalijn die gebruik maakt van nieuwe technologieën en de beste ingrediënten uit de hedendaagse cosmeticaindustrie. Onze producten bevatten een zeer hoge dosis pigmentatie. Dit zorgt voor een langdurig resultaat en langere houdbaarheid.

   

  Gelaatsverzorging

  dankzij Germaine de capuccini beschikken wij over de beste innovatieve en cosmetische bestanddelen en de meest geavanceerde huidverzorging: anti-aging, hydratatie, anti-pigmentatie, zuiverende werking, … dus elke behandeling is aangepast aan de noden van uw huid.

   

  Manicure en pedicure

  laat u u graag verwennen van kop tot teen? Kom dan zeker langs voor een heerlijke manicure en pedicure. Hebt u hiermee niet genoeg? Geen probleem, ook voor mooie, verzorgde, feestelijke en stijlvolle gelnagels of Gelish ontvangen wij u graag.

   

  Ontharing

  ’s zomers en ’s winters staan we klaar voor uw ontharing naar keuze. Geniet jaar in jaar uit van gladde benen, oksels, bikinilijn, bovenlip,…

   

  Raadpleeg onze artikelen in onze webshop!